EnglishNederlands

Juwelier van der Tuin
Amsterdam, Cornelis Schuytstraat

 • winkelen amsterdam juwelier van der tuin
 • winkelen amsterdam juwelier van der tuin
  Assortiment
  Het fraaie aanbod van Juwelier van der Tuin omvat onder meer sieraden (goud en zilver), horloges, briljanten, occasions (vintage), horlogebanden, zilveren geboortegeschenken, miniaturen en fotolijsten.

  Kenmerken
  Het assortiment designsieraden en -horloges in het middensegment is breed. De eigenaar houdt van zijn werk en is een uitgesproken vakman. Vandaar dat u hier ook terecht kunt voor het laten ontwerpen van sieraden, voor alle goud- en zilverreparaties en voor de reparatie van vintage horloges en sieraden. Horloges en klokken (vooral mechanische) worden in het eigen atelier gerepareerd.

  Sfeer
  Gezellig en gemoedelijk. De locatie in het prachtige Oud-Zuid is fraai, de etalage is goed verzorgd. De bediening en advisering zijn prettig persoonlijk. De winkel is goed bereikbaar, zowel met de auto als per openbaar vervoer.

  Achtergrond
  Eigenaar Wim van der Tuin was al op jonge leeftijd vertrouwd met horloges en voelde zich aangetrokken door de vele facetten van het juweliersvak. Hij volgde een opleiding in Schoonhoven en in Zwitserland en werd gediplomeerd uurwerkmaker én juwelier. In '89 zette hij de zaak van zijn vader voort.

  Bijzonderheden
  Door regelmatig beursbezoek heeft Juwelier van der Tuin steeds nieuwe artikelen in het assortiment. De meest recente noviteit is Rabinovich uit Denemarken, zilveren handgemaakte sieraden met echte edelstenen.

  Merken
  Horloges: Tissot, Frederique Constant, Bulova, Prisma, Alfex, Jacob Jensen, Rosendahl, Danish Design. Sieraden: Diamonde, R & C diamant, Rabinovich, Pandora. Horlogebanden: Hirsch, Di-Modell, eventueel handgemaakt.