EnglishNederlands

Kaashuis Tromp
Amsterdam, Utrechtsestraat

 • winkelen amsterdam kaashuis tromp
 • winkelen amsterdam kaashuis tromp
  Assortiment
  Hier kun je terecht voor Hollandse kaas in al zijn variëteiten en een keur aan buitenlandse kazen, uit alle landen binnen Europa. Het assortiment is aangevuld met diverse wijnen en de gehele dag door bakken ze luxe broodsoorten af.

  Kenmerken
  Bij Kaashuis Tromp is het haast onmogelijk om keuzes te maken. De heerlijke kazen stralen je tegemoet en het liefst zou je ze allemaal mee willen nemen. De sfeer is gezellig en de bediening is perfect. Ook hebben ze altijd weer een noviteit of leuk advies voor een mooie kaasplank.

  Sfeer
  De winkel straalt van binnen en van buiten kaas uit. Hij is van top tot teen gevuld met de mooiste kaas lekkernijen in een moderne strakke sfeer. Gezelligheid speelt hier in een grote rol, wat versterkt wordt door het ontbreken van toonbanken.

  Bijzonderheden
  Het assortiment buitenlandse kazen dat uit meer dan 250 verschillende soorten bestaat is een trekpleister voor fijnproevers uit geheel Amsterdam en omstreken.

  Achtergrond
  Na 20 jaar lang een versafdeling (kaas, brood en noten) te hebben gehad in een grote supermarkt vond eigenaar Henk van Kol het tijd om te gaan voor meer specialisme.

  Merken
  Het kaashuis verkoopt alleen Beemsterkazen onder het label Smaaq en de boerenkazen komen allen uit Zuid-Holland en worden betrokken van kleinschalige boeren.