EnglishNederlands

Kaatje aan den Rein
Den Haag, Centrum

 • winkelen den haag kaatje aan den rein
 • winkelen den haag kaatje aan den rein
  Assortiment
  In deze woon- en cadeauwinkel vind je voor iedereen wel een geschikt cadeautje. Voor je hippe vriendin, voor oma, maar ook voor je neefje dat eigenlijk alleen maar wil computeren. Naast een uitgebreide collectie bijzonder speelgoed zoals knutseldozen, spellen en vliegers verkopen ze bij Kaatje aan de Rein ook o.a. aardewerk, boeken, originele kraamcadeautjes, koelkastpoëzie, tassen in alle soorten en maten, grappige gadgets en vrolijke koekoeksklokken om maar wat te noemen.

  Kenmerken
  De winkel is net even anders dan andere cadeauwinkels. Het assortiment verandert steeds, dus er valt altijd wel weer iets nieuws te ontdekken. Omdat het aanbod zo veelzijdig is, kun je hier gerust om half 6 nog even snel naar binnen lopen en toch een passend cadeautje vinden. Vooral de spellen en het speelgoed zijn de moeite waard. 

  Sfeer
  Kaatje aan de Rein is een gezellige winkel in een echte winkelstraat, waar behalve bijzondere winkels ook nog gewoon bakkers en slagers zitten. Service staat hier hoog in het vaandel. 

  Bijzonderheden
  De kerstmarkt, die elk jaar van begin november tot aan de kerstdagen wordt gehouden, is altijd bijzonder populair. In ‘Kaatjes Wondere Wereld’ kun je dan al volop inspiratie opdoen voor de feestdagen en natuurlijk de leukste cadeautjes scoren. 

  Merken
  Pol's potten, & Klevering, It's about romi, Bunzlau, Lomographic Society, Smart games, Produktief, Tasschen, Librero, Hi di hi, Djeco, Stamps, Kikkerland, La marelle, Letterbox, Anne-clair petit, Putumayo, Wave music, Noonoo, Egmond, Remember, Zenza, koelkastpoëzie en nog veel meer.