EnglishNederlands
 • winkelen den haag kadenz1
 • winkelen den haag kadenz1
  Assortiment
  In deze prachtige interieurzaak vindt u alles op het gebied van verlichting, meubilair, woonaccessoires en gordijnstoffen. Met afstand de leukste woonwinkel van Den Haag!

  Kenmerken
  Kadenz biedt een uitgebreide collectie van bekende en iets minder bekende ontwerpers uit binnen en buitenland in het moderne segment. Veel in de winkel verkrijgbare producten zijn exclusief hier te koop. De winkel richt zich op de wat betere verdiener, maar ook mensen met een wat kleinere portemonnee voelen zich hier prima thuis.

  Sfeer
  De winkel is verdeeld in drie segmenten, waarin een soort thuissituatie is gecreëerd waarin u zich meteen op uw gemak zult voelen. De uitstraling van de winkel is aangenaam modern, maar toch tijdloos.

  Achtergrond
  De eigenaar heeft het pand waarin Kadenz gevestigd is zelf opgeknapt en verkoopt puur en alleen wat zij zelf ook mooi vindt. De grote interesse in wonen en alles wat daarmee te maken heeft straalt de winkel dan ook aan alle kanten uit. 

  Merken
  Palau, Bonaldo, Castelijn, Driade, Arlu, Lente, Danform, Bellato, Goods. Ontwerpers: o.a. Marcel Wanders, Frederik Roije, Elvira Vroomen, Inge Simonis, Krejci en Karim Rashid.