EnglishNederlands
 • winkelen bussum kaet
 • winkelen bussum kaet
 • winkelen bussum kaet
 • winkelen bussum kaet
 • winkelen bussum kaet
  Assortiment
  Leuk winkelen in het gezellige Bussum? Dan mag je KAET niet missen: een trendy boutique voor eigentijdse kleding, lingerie, tassen, clutches, sieraden en horloges. Je vindt hier een exclusief assortiment hippe nieuwe merken. Elke week komen er weer nieuwe leuke items binnen, dus kom regelmatig even een kijkje nemen tussen alle kersverse aanwinsten!

  Kenmerken
  De twee eigenaressen van KAET willen graag eigentijdse fashion bieden waar niet iedereen in loopt (het ‘H & M effect’ zullen we maar zeggen) maar waar je ook niet al te veel voor betaalt. Zodat je dus wel regelmatig nieuwe items kunt shoppen. Kijk, daar kunnen wij ons wel in vinden. Fan van de lingerie van Love Stories? KAET is de enige in Het Gooi die dit merk verkoopt. Op zoek naar een leuk sieraad, KAET heeft een prachtige collectie van diverse merken.

  Sfeer
  Bij KAET hangt een ongedwongen sfeer. De creatieve en hippe uitstraling doet een beetje New York's aan, mede door de aandacht die besteed wordt aan de presentatie van de collectie.

  Straat
  De Spiegelstraat is een leuke winkelstraat met allemaal kleine zelfstandige winkels. Een beetje boutique-stijl (denk aan de 9 straatjes in Amsterdam). Ook fijn: je kunt met een beetje geluk voor de deur parkeren en er zit een leuke koffietent op de hoek. 

  Merken
  Catwalk Junkie, Love Stories, Ichi , Red Soul, Anna + Nina, Orelia, Charlise, Cheap Monday, Black Lily, Bobby Rose, Indi & Cold, Rosefield, Komono, A Lá, Wanderlust, Moves by Minimum, Basic Apparel, Une A Une, Elvy, Chabo bags.