EnglishNederlands

Kemper Fietsen
Den Haag, Zeeheldenkwartier

 • winkelen den haag kemper fietsen
 • winkelen den haag kemper fietsen
  Assortiment
  Op zoek naar een goede vouwfiets? Ga dan eens langs bij Kemper Fietsen in Den Haag. Zij zijn al 20 jaar geleden begonnen met de verkoop van vouwfietsen, en dat is uitgegroeid tot hun specialiteit. Daarnaast kun je hier terecht voor fietsen van de bekende merken Giant, Batavus en Gazelle. Ook voor een fiets met elektrische ondersteuning ben je hier aan het juiste adres, met keuze uit de merken Flyer, Giant en Simplex. De nieuwste aanwinst is het merk Bulls, een zeer scherp geprijsde mountainbike met mooie onderdelen. Kijk ook op www.elektrischefiets.nl

  Kenmerken
  Kemper Fietsen is een van de weinigen in de regio met een dergelijke grote collectie vouwfietsen. De winkel heeft een uitstekende reputatie opgebouwd. Veel klanten weten de goede service en de vakkennis erg te waarderen. De vouwfietsen zijn een uitkomst voor forensen die met de trein reizen en de laatste kilometers willen fietsen. Ze zijn ook ideaal als je weinig ruimte hebt thuis, op de boot of in de caravan en toch wilt kunnen fietsen.

  Sfeer
  De zaak heeft een open karakter, omdat de werkplaats zich aan de voorkant bevindt. Hiermee betrekt men de klanten bij de diensten die Kemper Fietsen levert. De klantenkring is zeer gevarieerd. Ouders komen hier voor de eerste fiets voor hun zoon of dochter, en gepensioneerden voor een fiets met elektrische ondersteuning.

  Bijzonderheden
  Kemper Fietsen heeft geen koopavond, dus houd daar rekening mee! Dankzij de ligging aan de centrumring kun je de zaak makkelijk bereiken. Ook het fietspad over de Waldeck Pyrmontkade is een goede aanrij-route.

  Merken
  Giant, Gazelle, Batavus, Pointer, Simplex, Burgers, Cortina, Brompton, Dahon, Dutch ID, BSP, Onderwater, Strida, Azor, Create, Beixo, Birdy, Ori, DiBlasi, Bulls, Flyer, Vaude, Shimano, Sram, Swalbe, Vredestein, Continental, BBB, AXA, Agu, Brooks, Selle, Royal, Lepper, Abus, Amazing Wheels.