EnglishNederlands

Kinderkamer Company
Rotterdam, Nieuwe Binnenweg

 • winkelen rotterdam kinderkamer company
 • winkelen rotterdam kinderkamer company
  Assortiment
  Jonge ouders komen hier van heinde en ver voor de creatie van hun ideale kinderkamer. Bij binnenkomst staan ze iedere keer weer versteld van de kleurrijke, bijzondere kindermeubels en accessoires, waarmee ze hun baby-, peuter- of juniorkamer kunnen perfectioneren. Ook de details kunt u overlaten aan KinderkamerCompany: zelfs de verlichting en het behang worden naar eigen ontwerp verzorgd.

  Kenmerken
  De diversiteit van de collectie trekt zelfs jonge ouders uit het buitenland. Service staat dan ook voorop: bijna alle artikelen zijn leverbaar binnen vier weken. Voor de deur parkeren is bijna altijd mogelijk.

  Sfeer
  Een hippe, warme inrichting met een bijzondere selectie meubels biedt de inspiratie die nodig is voor de perfecte kinderkamer. De koffie staat altijd klaar. Deze uitnodigende, kleurrijke ambiance stelt ook uw kinderen meteen op hun gemak, dus neem ze vooral mee. KinderkamerCompany heeft een bijzondere binding met zijn clientèle, dat blijkt wel uit de vele geboortekaartjes die tevreden klanten naar de winkel sturen.

  Achtergrond
  Na jarenlang carrière te hebben gemaakt in de financiële wereld, gingen Job van Heck en Peter Spithout op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die vonden ze in de oprichting van KinderkamerCompany. De eigenaars ontdekten hoe zeldzaam bijzondere kindermeubels van kwaliteit waren en vulden dit gat in de markt met hun originaliteit en klantgerichtheid. Binnen drie jaar bouwden ze een indrukwekkende vaste klantenkring op.

  Bijzonderheden
  Vooral de zeldzame aandacht voor details is opvallend: de winkel biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om kasten, commodes en bedden te laten voorzien van originele decoraties. Bekijk ook hun leuke site op www.kinderkamercompany.nl.

  Merken
  Stokke, Bugaboo, Lief!, Warber, Opsetims, Bopita, Room Seven,Planet Little, Colorique, Maud Design, Little Company, Lodger, Stokke Xplory, Leander.