EnglishNederlands

Kitchen Art
Leiden, Leiden Centrum

 • winkelen leiden kitchen art
 • winkelen leiden kitchen art
  Assortiment
  Kitchen Art is een echte kookwinkel waar alle vormen van kookgerei (messen, pannen, bakartikelen, keukenmachines), servies en glas en geschenk- design artikelen te vinden zijn. Het assortiment bestaat uit prachtige producten met elk hun eigen verhaal.

  Kenmerken
  De winkel is geheel naar de smaak van de eigenaresse Yvonne Eveleens gevormd. Kitchen Art kenmerkt zich door een modern en kwalitatief hoogwaardig assortiment en persoonlijke vakbekwame advisering.

  Sfeer
  De locatie van de knusse winkel, de Botermarkt, is een mooi plekje in de oude binnenstad aan de Leidse gracht. Het historische pand ligt in een omgeving van veel bijzondere, kleinere zelfstandige winkels.

  Achtergrond
  Vanuit haar vorige beroep als stewardesse reisde Yvonne Eveleens de hele wereld af en deed ze veel inspiratie op. Toen ze Kitchen Art opende versmolten dan ook haar passie voor koken met het zakelijke aspect van het runnen van een eigen winkel.

  Merken
  Messen van Wüsthof, Global, Solicut, Sabatier, Laguiole. Keukenmachines van Kitchen Aid, Magimix. Servies is er onder andere van het merk Iittala. Ook zijn in de winkel Pott bestek, Rösle kookgerei, Le Creuset pannen, Vipp afvalemmers en Peugeot pepermolens te vinden.