EnglishNederlands

Kitsch Kitchen
Amsterdam, Jordaan

 • winkelen amsterdam kitsch kitchen
 • winkelen amsterdam kitsch kitchen
  Assortiment
  De winkel van Kitsch Kitchen laat zich beinvloeden door kleur en invloeden vanuit de hele wereld en dit zie je dan ook terug in het vrolijke en originele assortiment. Een ideale winkel voor als je een leuk cadeautje zoekt, maar ook als je zelf op zoek bent naar net, dat ene aparte product. De winkel verkoopt van alles: tassen, stationary, tafelzeil, speelgoed, babyartikelen, keukenartikelen, badkamerartikelen, cadeauartikelen, meubels, behang en nog veel meer.

  Kenmerken
  Kitsch Kitchen ken je ongetwijfeld van het immer populaire, vrolijke tafelzeil dat nog steeds in trek is bij klanten van alle leeftijden. Naast het eigen merk van Kitsch Kitchen verkoopt de winkel producten uit India, Ghana, Senegal en Mongolie.

  Sfeer
  De winkel is groot, kleurrijk en vrolijk en je zult ogen tekort komen voor al het leuks om je heen. Als klant heb je echt even het gevoel in het buitenland te zijn, door de vele soorten producten, kleuren en muziek. De Rozengracht, waaraan de winkel is gelegen, is een doorgangsroute naar de stad en daarom is er veel bedrijvigheid op straat.

  Bijzonderheden
  Neem eens een kijkje op de website, deze is minstens zo vrolijk als de winkel zelf. Nederlandse teksten worden gecombineerd met buitenlandse slogans en teksten; superleuk!  Merken
  o.a. Kitsch Kitchen, Pols Potten en Pakhuis Oost.