EnglishNederlands

Konkeltje Koffie en Thee
Zwolle, Zwolle Centrum

 • winkelen zwolle konkeltje
 • winkelen zwolle konkeltje
 • winkelen zwolle konkeltje
 • winkelen zwolle konkeltje
 • winkelen zwolle konkeltje
  Assortiment
  Het Konkeltje is een klein paradijsje voor liefhebbers van heerlijke thee en koffie. Kom binnen en laat je verrassen door de bijzondere koffie- en theesoorten die je hier vindt: meer dan 150 soorten thee, 25 soorten koffie en aanverwante artikelen. Trek gekregen? In de schenkerij kun je genieten van een heerlijk kopje koffie of thee, en uiteraard hebben ze daar ook nog een lekker gebakje erbij. Het Konkeltje heeft ook een fijn terras. Haast? Ook voor een vers gezette coffee to go ben je van harte welkom!

  Kenmerken
  De winkel bestaat al sinds 1979 en mede door de grote productkennis en expertise is het dé koffie- en theespecialist van Zwolle en omgeving. Destijds is deze winkel opgericht door de Zwolse koffiebranderij Algra, om ook de consumenten kennis te laten maken met hun producten. Tegenwoordig is de winkel weer onderdeel van de branderij, inmiddels Mocca d'Or genaamd. Hier kun je terecht voor specialistische kennis over zowel koffie- en theeservice.

  Sfeer
  Het Konkeltje heeft een authentieke, warme sfeer, ook dankzij de heerlijke geur van alle koffies en theeën. De inrichting is fris en overzichtelijk. Het terras buiten is een leuke plek om even uit te rusten van het winkelen met een vers kopje koffie of thee met wat lekkers erbij.

  Bijzonderheden
  Deze winkel is gevestigd aan de rand van het centrum, op de route naar de gezellige binnenstad. Het Konkeltje levert ook thee en koffie aan bedrijven en maakt deel uit van www. smaakroutezwolle.nl, de leukste wandel- of fietsroute langs smaak- en sfeervolle bedrijven. 

  Merken
  Mocca d'Or, de losse thee van het Konkeltje, Jura, Hachez, Walkers en Willys Chocolade. Kadotip: Het Konkeltje heeft ook diverse producten die typisch zijn voor Zwolle, zoals de Blauwvingerthee (een eigen mix met onder andere sinasappel), Algra Mocca d’Or (in Zwolle op ambachtelijke wijze, gebrande koffie). Je kunt ook een mooi cadeaupakket op maat laten samenstellen.