EnglishNederlands

Korzo Theater
Den Haag, Hofkwartier

 • winkelen den haag korzo
 • winkelen den haag korzo
  Theater
  Korzo staat bekend als een avontuurlijk podium in het oude stadhart van Den Haag, maar ook als één van de grootste productiehuizen voor de dans van Nederland. Na een grootscheepse verbouwing van het gebouw aan de Prinsestraat is Korzo weer thuis!

  Korzo Theater
  Het nieuwe gebouw is met zijn twee zalen, een presentatiestudio en drie repetitiestudio’s een plek waar choreografen, muzikanten, regisseurs en videokunstenaars hun verhalen in dans, muziek en theater kunnen maken en presenteren. Voor de bezoeker laat een avondje Korzo zich soms moeilijk voorspellen, maar wie de stoute schoenen aantrekt zal verrast zijn. Korzo maakt graag voorstellingen, programma’s en evenementen voor iedereen die verder kijkt dan zijn of haar neus lang is, voor mensen die uitgesproken nieuwsgierig zijn en zin hebben in een ‘net-even-anders-dan-anders’ theateravond. Kom snel eens een kijkje nemen in ons nieuwe gebouw en bij één van onze voorstellingen. Tegen lage tarieven kunt u zich laten verrassen bij Korzo! 

  Korzo bar
  Hier kunt u overdag gezellig lunchen met (h)eerlijke producten zoals Bocca koffie, thee van Numi en versgeperste sappen. Verder staan op de kaart huisgemaakte biologische soepen, stevige tosties en gezonde wraps. Met gratis WiFi biedt Korzo u de mogelijkheid om er rustig te werken. ’s Avonds is de bar dé plek waar u kunt napraten over de voorstelling of om gewoon even te borrelen. Met meer dan 20 soorten Wodka’s in huis - meegenomen door de internationale choreografen waar Korzo mee samenwerkt – heeft de Korzobar een unieke kaart. 

  Openingstijden
  Kassa.
  De kassabalie van het Korzo theater is geopend van ma t/m za van 12.00-18.00 uur en vanaf 2 uur voor aanvang van voorstellingen. Op voorstellingsdagen tot aanvang laatste voorstelling.


  Bar.
  De Korzo bar is maandag t/m zaterdag geopend vanaf 10.00 t/m 18.00 uur en op voorstellingsavonden tot sluit.