EnglishNederlands
 • winkelen groningen kosadome
 • winkelen groningen kosadome
 • winkelen groningen kosadome
 • winkelen groningen kosadome
 • winkelen groningen kosadome
  Assortiment
  Wie nog niet bekend is met Scandinavische mode moet echt eens binnenlopen bij KosaDome. Betreed een wereld vol kleur. Echte diepe kleuren van natuurlijke kleurstoffen. Die blijven langer mooi én sparen het milieu. Dat laatste is sowieso een hot thema. Scandinaviërs produceren al heel lang (zonder ophef) op ecologische gronden en vaak ook fair-trade. De merken die wij voeren concentreren zich op het produkt, de kwaliteit en stijling. Merken als Aïno, Nanso, Klok, Karvinen, McVerdi en Herluf.

  Kenmerken
  De Scandinaviërs lijken patent te hebben op ingetogen klasse en tijdloos design. Ze combineren feilloos vorm en functie. Bij KosaDome koop je kleding die je blijft dragen en niet omdat de tijd het voorschrijft. Het omgekeerde is vaker het geval. Een paar seizoenen later zie je het opeens terug in de ‘mode’.
  Naast de vele Scandinavische merken voeren we ook voor ons andere belangrijke merken. Vanwege de hoge kwaliteit, de productiewijze en de jarenlange bewezen betrouwbaarheid, zoals Oska, Fox, Backstage, Art, Jan Jansen, Geesje Sturre en Hester van Eeghen.

  Sfeer
  KosaDome is er voor alle zelfbewuste vrouwen die kiezen voor kwaliteit. Die zich willen verwennen met de mooie dingen van het leven. U merkt meteen dat er met liefde aan de producten gewerkt is. Het zit direct goed, het valt mooi door de natuurlijke materialen en dat geeft (zelf)vertrouwen. Uiteindelijk gaat het daarom: hoe voel ik me, doet het iets voor me?

  Achtergrond
  Winkeleigenaresse Iris Dijkema is met haar meer dan 30 jaar ervaring exclusief in het Scandinavische segment een autoriteit op het gebied. Ze stelt elk seizoen met veel plezier een gevarieerde collectie voor u samen vanuit o.a. Finland en Denemarken, daar waar de ontwikkelingen beginnen, bij de bron. De liefde voor de kleding straalt van de collectie af.

  Bijzonderheden
  Naast de kleding hebben we voor u alles om een outfit compleet te maken. Bijpassende schoenen, tassen, sjaals, sieraden, hoedjes en sinds kort zelf panty’s van Falke.

  Merken
  AINO, OSKA, ART schoenen, Backstage, Fox’s, Geesje Sturre, Herluf, Hester van Eeghen, Irelands Eye, Klok,  Laurie, Mansted, Marimekko, MaxJenny Forslund, McVerdi, Mywalit, Nanso, NR Rapisardi, Skandika, Unica, Voi Tassen.