EnglishNederlands

Kris Wolf
Maastricht, Wyck

 • winkelen maastricht kris wolf
 • winkelen maastricht kris wolf
  Assortiment
  Op zoek naar exclusieve dameskleding voor in je vrije tijd, op kantoor of voor een speciale gelegenheid? Kom dan eens kijken bij Kris Wolf women’s wear. Je vindt hier exclusieve dameskleding van zowel Nederlandse als buitenlandse ontwerpers. Casual, business en gelegenheidskleding (vooral voor bruiden en bruidsmoeders). Men werkt uitsluitend met mooie, kwalitatief hoogwaardige stoffen zoals zijde, linnen, wol en mixen daarvan.

  Kenmerken
  Mooie kleding in het midden- tot hoogsegment. Kris Wolf biedt een ruim assortiment aan tijdloze kleding voor de zelfbewuste moderne vrouw. Elke drie weken komen er nieuwe ontwerpen bij. Zo blijft het aanbod boeiend. Je kunt hier terecht voor een goed maar vooral eerlijk advies. Men helpt je graag een complete garderobe samen te stellen, inclusief bijpassende schoenen/laarzen, tas en overige accessoires. Sfeer: Het pand en de inrichting is een mooie mix van een oud & nieuw: een moderne inrichting in een monumentaal pand met prachtige glas-in-lood ramen. Een groot, kleurrijk abstract schilderij achter de balie onderstreept het exclusieve karakter van de winkel. De winkel ligt in een heel hip gedeelte van Maastricht, dat ook wel het Quartier Latin van Maastricht wordt genoemd met veel leuke eettentjes, galerieën en originele woon- en modewinkels. 

  Bijzonderheden
  Heb je een bruiloft of feest? Je vindt hier een zeer uitgebreide zijde-collectie, gala en cocktail. Uit de bestaande modellen en kleuren kun je zelf je eigen unieke pak samenstellen, voor overdag en avond. Ook hoeden en avondtasjes kunnen speciaal voor je worden gemaakt, zodat ze helemaal bij je outfit passen. Maat 34 t/m maat 54 of groter, zelfs tussenmaten zijn mogelijk. Levertijd 3-4 weken. Op bestellingen worden slechts 10% maakkosten in rekening gebracht. Om je optimaal van dienst te kunnen zijn, is het handig vooraf een afspraak te maken om de feestcollectie te komen passen.

  Merken
  Rafelli, MOQ, ML Collections, Silk Suits by the wedding, Sylvia Heise, Public, Vanity, Evelin Brandt, Beate Heymann, Daan, Cindy Jeurissen, Marike Monique, Panara, Jutta Lutz, Marilou du Bois.