EnglishNederlands

Kunsthistorisch Kabinet De Bruyn
Maastricht, Wyck

 • winkelen maastricht kunsthistorisch kabinet de bruyn
 • winkelen maastricht kunsthistorisch kabinet de bruyn
  Assortiment
  Kunsthistorisch Kabinet De Bruyn verkoopt onder andere antieke prenten en gravures (uit de zeventiende tot en met de twintigste eeuw) van plaatsen en landen uit de hele wereld, maar ook van beroepen, sporten, dieren etc. Wilt u een prent van een Nederlands dorp of juist een prachtige inlijsting? Het Kunst en Prenten kabinet heeft een zeer ruim aanbod.

  Kenmerken
  De middelgrote zaak heeft een Engels karakter. De wanden zijn behangen met antieke prenten en er is veel hout gebruikt in de inrichting. Dit zorgt voor een gezellige uitstraling. Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor bijv. een jurist, architect of een voor u bijzonder iemand, dan vindt hier zeker wat u zoekt. 

  Sfeer
  Het Kunst en Prenten kabinet bevindt zich middenin Maastricht-Wyck, de oudste straat van Nederland. De straat straalt sfeer en gezelligheid uit door de oudheid. Het pandje zelf komt uit 1679.

  Achtergrond
  De eigenaar van het Kunsthistorisch Kabinet heeft na zijn studie rechten kunstgeschiedenis gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zijn interesse voor topografie ontstond tijdens zijn studententijd, toen hij werkte als reisleider. 

  Bijzonderheden
  Kunsthistorisch Kabinet de Bruyn is beëdigd Register-Taxateur van schilderijen. Ook kunt u hier terecht voor de originele Brunius Inlijstingen (handgemaakte exclusieve lijsten). Inlijstingen kunnen bijna altijd dezelfde dag gerealiseerd worden. Voor twaalf uur besteld is voor 6 uur klaar!

  Merken
  Brunius Inlijstingen Maastricht