EnglishNederlands

Kunstproeverij Erika Stulp
Groningen, Centrum

 • winkelen groningen kunstproeverij erika stulp
 • winkelen groningen kunstproeverij erika stulp
  Assortiment
  Erika Stulp heeft zich toegelegd op kunstwerken gebaseerd op het interieur. Een Stulp is haast smeltend op de tong. Haar beeldtaal is lyrisch, haar schilderachtige toets expressief. Door gebruik van kleur, vorm en fantasie weet ze elk karakter van ieder interieur feilloos te bekrachtigen. Met als bron van inspiratie haar innerlijke wereld. De thema’s zijn – net als de technieken – zeer divers. Geen wonder dat haar werk veel wordt aangekocht, door zowel particulier als bedrijf.

  Kenmerken
  Erika Stulp is een bedrijf vol actie en mogelijkheden. Haar galerie is haar atelier. En dat biedt de optie om schilderijen ter plekke naar wens aan te passen. Iets meer figuratie, iets meer groen. Geen enkel probleem. Ook is het mogelijk werken aan huis te leveren, of een kunstwerk een weekje op zicht te krijgen. Kunst moet immers wel in harmonie met de omgeving zijn, is Stulps filosofie.

  Sfeer
  Erika’s schilderijen zorgen voor een frisse, moderne en toegankelijke ambiance in het atelier. Of bezoekers nu vijf minuten kunst opsnuiven of uitgebreid de tijd nemen, Erika vindt het allemaal prima. En er is altijd wat te zien: een Stulp is kleurrijk, dynamisch en vaak van groot formaat. Wilt u een schilderij even op u laten inwerken? Neem dan plaats in de gemakkelijke zithoek. De zaak is gevestigd vlakbij de Noorderhaven, temidden van vele andere leuke galeries.

  Achtergrond
  Jarenlang heeft galeriehoudster Erika Stulp over de hele wereld haar schilderijen met groot succes gëexposeerd. Een prachtige tijd, maar met als enige nadeel dat contact met de kopers vaak ontbrak. Ze begon dat te missen en opende haar eigen galerie.