EnglishNederlands

Kunstzalen A. Vecht
Amsterdam, Spiegelkwartier

 • winkelen amsterdam kunstzalen a vecht
 • winkelen amsterdam kunstzalen a vecht
  Assortiment
  Als u het kunstkwartier van Amsterdam aan doet, mag u de winkel Kunstzalen A. Vecht zeker niet over het hoofd zien. Anders mist u namelijk een behoorlijke dosis aan uiteenlopende kunst. Zo zijn er objecten, beelden en oud glas uit de Middeleeuwen tot circa 1800 te vinden. Maar ook moderne schilder- en beeldhouwkunst van 1880 tot 1940, waaronder hedendaagse sculpturen in brons en steen. Bovendien is de collectie niet beperkt tot alleen westerse kunst, ook zijn er oosterse beelden en gebruiksvoorwerpen te vinden uit China en India. Alle objecten zijn van hoog niveau en soms van zelfs van museumkwaliteit.

  Sfeer
  Wie die zaak binnen gaat zal meteen merken wat voor moois er te vinden is, namelijk kunst met een hoofdletter K. Toerist, kunstminnaar of verzamelaar: Zoek en gij zult vinden.

  Bijzonderheden
  Kunstzalen A. Vecht neemt deel aan verschillende nationale en internationale beurzen, zoals TEFAF-Maastricht, PAN-Amsterdam, Artfair Den Bosch en Kunstmesse München.

  Achtergrond
  De basis van de deskundigheid en ervaring bij Kunstzalen A. Vecht, is dat de zaak wordt gerund door de derde generatie van de familie die het bedrijf ook oprichtte. Het gerenommeerde familiebedrijf bestaat sinds 1902.