EnglishNederlands
 • winkelen bergen op zoom la bru
 • winkelen bergen op zoom la bru
 • winkelen bergen op zoom la bru
 • winkelen bergen op zoom la bru
 • winkelen bergen op zoom la bru
  Assortiment
  La Bru is zo’n winkel waar je bijna ogen tekort komt. La Bru is dé specialist op het gebied van wanddecoraties, speciale muurdecoraties, schilderijen en vazen in alle stijlen en kleuren, beelden, Tiffany lampen, fotolijsten, spiegels, kandelaars en klokken. Echt een goede winkel dus voor mooie accessoires voor in je huis, en natuurlijk zijn deze accessoires ook leuk om cadeau te geven! Voor elk interieur is er wel iets te vinden, of dat nou klassiek of modern is. Er zijn ook diverse eenmalige exclusieve siervoorwerpen, die je in huis of kantoor een mooie blikvanger zullen zijn.

  Kenmerken
  La Bru heeft een grote collectie woonaccessoires. Voor elk budget en elke stijl of smaak is er wel iets te vinden. Neem bijvoorbeeld de bronzen beelden, de dierfiguren of de symbolische beelden van man of vrouw. Een leuk idee voor speciale gelegenheden zoals een huwelijk of geboorte. Zoek je een grappige toepasselijke tekst op een houten wandbordje? Je hebt hier een ruime keuze. Kijk ook eens bij de Jim Shore collectie, de mooie glazen objecten, de kandelaars, heerlijke geurkaarsen, leuke Disney figuren en nog veel meer! Een fijn adresje om even rond te neuzen dus!

  Sfeer
  Bij La Bru hangt een gemoedelijke, warme en uitnodigende sfeer. Deze mooie zaak is gevestigd in een monumentaal pand. Dit fraaie pand is compleet gerestaureerd waarbij de originele details bewaard zijn gebleven zoals het balkenplafond. De verlichting is zeer sfeervol. Gewoon even vrijblijvend rondkijken is al zeer de moeite waard.

  Bijzonderheden
  Elke eerste zondagmiddag van de maand is La Bru geopend vanaf 13.00 uur tot 16.00/17.00 uur (afhankelijk van de drukte etc). De meeste winkels in Bergen op Zoom zijn dan ook open. La Bru is op maandag gesloten en heeft geen koopavond. Het is wel mogelijk om na openingstijd een afspraak te maken. Neem daarvoor nog even contact op. De Wouwsestraat is in de middagen een voetgangersdomein. Alleen in de ochtenduren is er verkeer. De straat ligt mooi tussen het station en de Grote Markt. Het is een brede ruime straat om in te winkelen met veel mooie winkels.

  Merken
  Niet van toepassing: de criteria zijn originaliteit, schoonheid, bijzonderheid en toch betaalbaarheid.