EnglishNederlands

LA Lichtarchitektuur
Breda, Veemarktstraat

 • winkelen breda la lichtarchitektuur
 • winkelen breda la lichtarchitektuur
  Assortiment
  Dat LA Lichtarchitektuur niet zomaar een lampenwinkel is, wordt bij binnenkomst al meteen duidelijk. Ieder ontwerp krijgt volop de ruimte en de aandacht die het verdient. Bovendien kun je hier niet alleen terecht voor lampen, maar denkt het personeel ook echt met je mee. De projectafdeling maakt uitgebreide lichtplannen voor je eigen leefomgeving, en snijdt die perfect toe op de meest specifieke wensen. De montageafdeling installeert vervolgens alles precies op maat.

  Kenmerken
  De professionaliteit van LA Lichtarchitectuur wordt ook gereflecteerd in de gevarieerde clientèle. De winkel verzorgde de verlichting onder meer in de orangerie van paleis Soestdijk, Holland Casino Venlo, Coquille in 's Hertogenbosch (bekend van de televisieserie Mijn Tent is Top), schoenenzaak Van Bommel te Breda en in Theater de Nobelaer. Het tijdperk van woonprogramma’s en lifestylebladen heeft de klant bewuster gemaakt, en LA Lichtarchitektuur weet daar als een van de weinige adresjes echt raad mee.

  Sfeer
  Een warme, moderne ambiance. De volwassenheid van deze zaak is evident, veel van de werknemers zijn al tien jaar in trouwe dienst, en die loyaliteit strekt ook tot de klanten. De ontspannen sfeer van de straat (waar ketens nagenoeg ontbreken) is ook hier goed voelbaar.

  Achtergrond
  Eigenaren Monique en Paul vormen met hun achtergrond het perfecte paar. Monique studeerde industriële vormgeving en heeft een scherp oog voor elegantie, werktuigbouwkundige Paul bewaakt de duurzaamheid en de technische werkbaarheid. Zeventien jaar geleden openden ze hun zaak, vier jaar later betrokken ze ook een tweede winkelpand met een extra winkel. Na een grondige verbouwing voegden ze beide winkels samen in de huidige, indrukwekkende vestiging.

  Bijzonderheden
  In november 2006 openden de eigenaars in Gilze-Rijen een extra winkeltje gespecialiseerd in woonaccessoires en cadeaus, onder de naam L.A. het Woonhuis.

  Merken
  Brand van Egmond, Ingo Maurer, Belux, Luceplan, Lumina, Fontana Arte, Quasar, Deltalight, Prandina, Axel Meise, TossB, Modular. En dat is nog maar een kleine greep uit de toonaangevende merken die LA Lichtarchitektuur vertegenwoordigt. Voor projecten put de zaak uit de indrukwekkende eigen collectie, bij speciale vereisten ontwerpt LA de armaturen en techniek precies in de sfeer waar de omgeving om vraagt.