EnglishNederlands

La Palmerie Fashion
Utrecht, Centrum

 • winkelen utrecht la palmerie fashion
 • winkelen utrecht la palmerie fashion
  Assortiment
  Hippe kleding, schoenen, laarzen, riemen, zonnebrillen, horloges ... La Palmerie is echt een winkel waar je je helemaal kunt (laten) stylen. Iets wat veel BN’ers inmiddels ook doen. Alle nieuwe gadgets vind je hier. Tassen zijn van eigen La Palmerie ontwerp en label. Ze duiken steeds vaker op in het Utrechtse straatbeeld. Evenals de riemen trouwens.

  Kenmerken
  Carrie Bradshaw meets Imelda Marcos on Ibiza. Schoenen voor bij je tas en tassen voor bij je schoenen. Met kleding en accessoires van de hotste merken. “Wij hebben een heel duidelijk assortiment voor een brede doelgroep. Van jonge studentes tot sophisticated women,” aldus eigenaresse Soumia Allane. “We houden van een stoere, jonge, trendy, maar vooral stijlvolle uitstraling.” Haar vondsten halen regelmatig de bladen.

  Sfeer
  Warm, gezellig en uitnodigend, met een Nespesso voor elke klant. De (prettige) muziek blijft op de achtergrond, en zo hoort het ook. Voor je het weet ben je hier zo een uur verder. Lekker snuffelen en passen.

  Achtergrond
  Soumia Allane zit al twintig jaar in het vak. “Ik vind het leuk om mensen aan te kleden of ze te adviseren.” Ze heeft veel gereisd en overal ervaring en haar netwerk opgedaan. Inmiddels heeft ze een vaste klantenkring. En nog steeds een gezonde ambitie. “Dingen komen op je pad en het bleek dat mijn tassen erg in trek waren. Zo zijn we gaan groeien en uitbreiden. We hebben nog heel veel plannen in de toekomst, maar we zijn heel voorzichtig. Stap voor stap, totdat we de wereld veroveren en we op de catwalk staan, naast Dolce en Gabbana ...”

  Merken
  Friis & Company, Free Soul, Manila Grace, Chilli Pepper, Muchacha, Nicowa, Yaya, Itni, Melvin, Moscow, Moovy, Sophie Schnoor, Mimic, Oozoo horloges , Mentor boots denemarken, Style Snob, Fred de la Bretonniere, Amani en Birkenstock.