EnglishNederlands

La Venta Traiteur
Amsterdam, De Pijp

 • winkelen amsterdam la venta traiteur
 • winkelen amsterdam la venta traiteur
  Assortiment
  In deze winkel met originele Spaanse producten en delicatessen loopt het water je vanzelf in de mond. Hier vind je traditionele tapas zoals de beroemde Pata Negra ham, de lekkerste chorizo en de bekende Manchego schapenkaas, onder meer met rozemarijn of ingelegd in olijfolie. Daarnaast importeert La Venta diverse andere specifieke Spaanse specialiteiten zoals zure ansjovis (boquerones), ingelegde paprika’s (pimentos del piquillo), tomate frito, olijven en olijfolie van topkwaliteit. Ook voor een lekkere fles wijn ben je hier aan het goede adres.

  Kenmerken
  De Spaanse eigenaar heeft verstand van lekker eten en drinken. Hij heeft dan ook een ruim assortiment heerlijke delicatessen van goede kwaliteit uit zijn geboorteland. Hij geeft je ook graag advies en uitleg over de diverse specialiteiten. Hij laat je bijvoorbeeld zien hoe je Iberische ham moet snijden. Ben je op zoek naar een bepaalde specialiteit die je elders niet kunt vinden, neem dan even contact op.

  Sfeer
  Zodra je de drempel overstapt van deze zaak vlakbij de Albert Cuyp, heb je echt even het gevoel dat je ergens in Spanje bent beland! Deze winkel is dan ook een lust voor de zintuigen dankzij de heerlijke geuren en de mooie presentatie van de producten.

  Bijzonderheden
  Heb je zelf geen zin om te koken, dan kun je hier heerlijke maaltijden afhalen. La Venta verzorgt ook de catering van feesten en partijen, uiteraard met een originele Spaanse sfeer.