EnglishNederlands
 • winkelen rotterdam label armeni
 • winkelen rotterdam label armeni
  Assortiment
  Deze zaak herbergt zowel een showroom als een atelier. In het atelier ontwerpt eigenaresse Armenie unieke mantels, jurken, rokken en broeken van zijde, wol, shifon, taft, kant en organsa. Ze biedt op zichzelf staande stukken, maar ook combinaties. Haar stijl is elegant en heel vrouwelijk en ze werkt voornamelijk in zwart en wit met af en toe een uitstapje naar geel of rood.

  Kenmerken
  De kleding bij Armeni is uniek en vormt een etnische mix van details uit Oosterse en Westerse culturen. Het handwerk van eigenaresse en ontwerpster Armenie zorgt samen met de gebruikte technieken en de prachtige natuurlijke materialen voor een bijzondere kledinglijn.

  Sfeer
  Het interieur is strak, artistiek en vooral erg stijlvol. De aanwezigheid van het atelier zorgt tevens voor een ambachtelijke uitstraling.

  Bijzonderheden
  Voor speciale gelegenheden is het ook mogelijk om kleding op maat te laten maken, zowel voor mannen als voor vrouwen. Ze voeren het hele proces uit, van het ontwerpen tot het maken van het kledingstuk. En dit alles tegen een redelijke prijs.

  Merken
  Armeni.