EnglishNederlands

LadyLike dressed for succes
Middelburg, Centrum

 • winkelen middelburg ladylike
 • winkelen middelburg ladylike
 • winkelen middelburg ladylike
 • winkelen middelburg ladylike
 • winkelen middelburg ladylike
  Assortiment
  Vrouwelijkheid staat hoog in het vaandel. Dat merk je aan de keuze voor de jurkjes en accessoires. De collectie bestaat dan ook voornamelijk uit Italiaanse en Franse merken. Het zijn exclusieve merken die veelal door kleinere ontwerpers zijn gecreëerd. Dit is in de schappelijke prijzen terug te vinden. Ook de wat meer in Nederland bekende merken komen in het assortiment voor. De collectie wisselt regelmatig en wordt iedere week met nieuwe items aangevuld. Naast de kleine leuke wat onbekendere merken voeren ze ook een private label genaamd l@M. Ook voor accessoires en schoenen, tassen en make-up kun je bij deze reeds dertien jaar bestaande winkel terecht.

  Sfeer
  De ambiance is gezellig en ongedwongen met veel oog voor detail. De klant voelt zich niet op de hielen gezeten. Hij kan alle tijd nemen om rond te kijken aangezien er heel veel te zien is en hoeft zich niet verplicht te voelen iets te kopen.

  Bijzonderheden
  De eigenaresse verkoopt alleen kleding aan vrouwen waar zij zelf voor honderd procent achter staat. Met haar ruime ervaring en creatieve blik is zijn een uitstekende adviseur.

  Merken
  Zeer wisselend maar enkele constante zijn: l@M, Voyar, La Rue, Rinascimento en Amelié & Amelié.