EnglishNederlands
 • winkelen breda lago b
 • winkelen breda lago b
  Assortiment
  Een broedplaats voor vernieuwende couture en modeaccessoires van Nederlandse ontwerpers. Moderne, exclusieve avond- en bruidskleding, zowel voor hem als voor haar. Perfectioneer deze elegante creaties met toevoeging van de ideale accessoires waaronder tassen, sieraden, sjaals en hoeden.

  Kenmerken
  Een uniek concept in Breda en de wijde omstreken. De clientèle van L’Ago B verheugt zich doorgaans op een feestelijk en bijzonder moment en deze winkel biedt de bijpassende kwaliteit en de persoonlijke service. Iedere aankoop is een echte traktatie.

  Sfeer
  L’Ago B kenmerkt zich met een warme, gastvrije allure die wordt versterkt door de rijke tinten van de zijde stoffen. Een smaakvolle inrichting, die je bij binnenkomst al op je gemak stelt. De winkel is gelegen aan een prachtig pleintje, midden in de oude stadskern. 

  Achtergrond
  Nadat eigenares Olga Buise jarenlang haar labels onderbracht bij verschillende afnemers, begon ze te verlangen naar direct contact met de dragers van haar kleding. Via haar winkel laat ze haar klanten nog meer koning of koningin voelen, door haar ontwerpen helemaal toe te snijden op het lichaam. Daarnaast geeft het haar een geweldig gevoel om de creaties van haar collegakunstenaars ten toon te spreiden. Met deze winkel heeft Buise haar eigen ideaalwereld geschapen, en dat straalt af op haar creaties.

  Merken
  L'Ago B (couture), Beerendse / van den Dungen (tassen), Cin (tassen), Parsifal (sieraden), Toguna (sieraden), van Iersel (sieraden), Bleu House (hoeden), Elsa Rainbow (schoenen), Dirk en Trees (sjaals), CIS Winter (sjaals), Isabelle (schilderijen).