EnglishNederlands

Lales Mode
Deventer, Centrum

 • winkelen deventer lales mode
 • winkelen deventer lales mode
 • winkelen deventer lales mode
 • winkelen deventer lales mode
 • winkelen deventer lales mode
  Assortiment
  Dit leuke, multiculturele winkeltje verkoopt dameskleding, schoenen, tassen en sieraden. Als je houdt van jurkjes, rokjes of tuniekjes moet je hier zeker eens kijken. Het assortiment omvat voornamelijk jurkjes, die ook een beetje retro en vintage aan doen. Eigenaresse Lale is zelf van Turkse afkomst en combineert graag oosterse en westerse mode. Dat betekent dat je hier een bijzondere mix vindt van kleurtjes en motieven. Superleuk dus!

  Kenmerken
  Het assortiment van Lales laat zich het best omschrijven als kleurrijk, vrouwelijk en betaalbaar. Je vindt overal leuke kleding, maar het is vaak zo ‘gewoon’ en iedereen draagt tegenwoordig hetzelfde. De kleding van Lales is vooral uniek. Toch is het goed draagbaar bij meerdere gelegenheden; als je uitgaat, bij iets speciaals of als je er gewoon mooi uit wilt zien. En niet geheel onbelangrijk: alle kleding die je hier vindt is hartstikke betaalbaar. Elke dame, van 16 tot 80 jaar, vindt hier wel iets in haar smaak!

  Sfeer
  De winkel is licht en kleurrijk door alle vrolijke kledingmotiefjes en tassen. Je voelt je meteen thuis en de koffie en thee staat altijd voor je klaar. De Grote Overstraat ligt middenin het hart van de stad. Het is een knus, klein en gezellig straatje waar vooral toeristen en dagjesmensen op af komen.

  Merken
  Lien & Giel, Darling, Derhy, Who to Go, Who that Girl, Surkana, Mamatayoo, Eucalyptus, Friday On My Mind, Biba, Romano, Lola*Lita Mij, Babouche Baboos.