EnglishNederlands

Lampenpaleis Enschede
Enschede, Centrum

 • winkelen enschede lampenpaleis enschede
 • winkelen enschede lampenpaleis enschede
  Assortiment
  Zoek je een bepaalde spot, wandlamp, tafellamp, vloerlamp, plafondlamp, hanglamp of buitenlamp? Hier slaag je vast. Bij het Lampenpaleis vind je eigentijdse lampen in alle soorten en maten met een goede prijs/kwaliteitverhouding. De lampen worden smaakvol en ruim gepresenteerd, zodat je goed rond kunt kijken en ideeën kunt opdoen voor thuis. Je hebt maar liefst de keuze uit meer dan 2000 jaarlijks, wisselende modellen op ruim 1500 m². Bovendien wisselt de collectie voortdurend.

  Kenmerken
  De eigenaars zijn constant op zoek naar vernieuwingen. Ze hebben dan ook een ruim assortiment en veel kennis van verlichting en natuurlijk de producten zelf. Ze bieden zelfs service tot in huis. Dankzij de meer dan 30 jaar ervaring kun je rekenen op een deskundig advies. De winkel trekt mensen van alle leeftijden, maar de meeste klanten zijn tussen de 30 en 65 jaar. Vooral mensen die hun eerste huis willen verlichten met goede lampen tegen een goede prijs en met een goede service, komen hier graag.

  Sfeer
  Het Lampenpaleis heeft een moderne sfeer. De uitstraling is luxe en warm. Je bent hier echt in een speciaalzaak, met veel keuze en goede tips. De totale invulling van kennis, service en het aangeboden totaalconcept wordt vaak als onverwacht positief ervaren, alsof men dit vandaag de dag niet meer verwacht. Het gaat volgens de eigenaars niet alleen om het assortiment, maar juist dat wat je erbij levert.

  Bijzonderheden
  Behalve deze grote zaak (1500 m²) in Enschede is er ook nog een filiaal in Beek (Limburg). Het Lampenpaleis is een echt familiebedrijf, met meer dan 15 personeelsleden en dat al ruim 30 jaar bestaat. Alleen al om het aanbod te zien is deze unieke speciaalzaak een bezoekje waard.

  Merken
  Philips, Lirio, Trio, Eglo, Estiluz, Masca, Steinhauer, Freelight, Highlight, Expotrading, Dijkstra, Neuhaus, Helestra, Paulneuhaus, Osram, Novaresi, Amedi, Banci, Bankamp, B&M Leuchten, Chericoni, Le Dauphin, Massive, Definex, Delmas, Evaluz, Evi Style, Studio Italia, Fischer, FLI, Giorgione, Gks, Harcoloor, Holtkotter, Hala, Kingson, Kolarz, Z, Leclerq&Bouwman, Lichtmehr, Sische, Schmitz, Masterlight, Mardu, Mariner, M&M, Lampadari, Nextime, Zijlstra, Preciosa, L’orginale, Podium, Sli, P.S.M.Lighting, Ryetti.