EnglishNederlands

Lee Store
Utrecht, Centrum

 • winkelen utrecht lee store
 • winkelen utrecht lee store
 • winkelen utrecht lee store
 • winkelen utrecht lee store
 • winkelen utrecht lee store
  Assortiment
  Als één van de oudste jeansmerken ter wereld heeft Lee een zeer rijke geschiedenis. De broek die wij nu kennen als de populaire spijkerbroek, was ooit bedoeld als werkkleding voor bijvoorbeeld cowboys en mijnwerkers. Je vindt dit nog steeds hier en daar terug in de huidige ontwerpen. In deze zogeheten brandstore in hartje Utrecht vind je niet alleen een breed scala aan Lee-jeans, maar ook bijpassende tops en leuke accessoires, zowel voor dames als heren.

  Kenmerken
  Hier verkopen ze 'Lee only'. Mannen en vrouwen die houden van spijkerbroeken, modebewust zijn en op zoek zijn naar een goede prijs-kwaliteitverhouding zitten hier goed. Van 15 tot 75 jaar: iedereen vindt hier wel een passende broek. Met slechts 2 vestigingen in Nederland (het andere filiaal vind je in Amsterdam) en in totaal 8 winkels in heel Europa, onderscheidt Lee zich op het gebied van exclusiviteit van de andere spelers op de markt.

  Sfeer
  De winkel zit in hartje centrum, in een superleuke straat waar je een goede mix vindt van ketens, zelfstandig ondernemers en gezellige horeca. Het interieur oogt vintage en internationaal: strak, zwart en met een vintage randje. De service is van een hoog niveau. De medewerkers hebben veel kennis en expertise op het gebied van jeanswear en mode en je zal dus altijd op professionele wijze worden geholpen.

  Merken
  Lee.