EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam letting
 • winkelen amsterdam letting
  Assortiment
  In dit gezellige restaurant kun je terecht voor ontbijt, lunch en besloten diners. Ze zijn beroemd om hun huisgemaakte taarten, hamburgers en ontbijtjes. Ze maken op het brood en de pasta na alles zelf en bovendien schenken ze heerlijke koffie. Alle medewerkers krijgen namelijk een baristatraining.

  Kenmerken
  Letting is een gezellig restaurant met een creatieve en goede keuken. Bovendien staan service en gastvrijheid hier voorop. Hiermee heeft de zaak alle ingrediënten voor een ontspannen ontbijt of een gezellige lunch. Het is dan ook niet voor niets dat het restaurant veel vaste klanten heeft.

  Sfeer
  Het is een knusse kleine zaak met een vriendelijke bediening. Het prachtige interieur is ontworpen door Borec Sipek.

  Bijzonderheden
  Het restaurant biedt verschillende mogelijkheden voor besloten diners, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Zij zorgen ervoor dat al je gasten kunnen genieten van een heerlijke diner en dat de avond een groot succes wordt. Daarnaast organiseren zij regelmatig theaterdiners.  Merken
  Koffie van The Golden Coffee Box, brood van het Vlaamsch Broodhuys en de rest is home made. Ze proberen zoveel mogelijk met fairtradeproducten te werken.