EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam lien en giel
 • winkelen amsterdam lien en giel
 • winkelen amsterdam lien en giel
 • winkelen amsterdam lien en giel
  Assortiment
  Hier kun je terecht voor kleurrijke kleding voor dames en dan vooral jurkjes, rokken, jassen en jasjes. De kleding kenmerkt zich door het gebruik van bijzondere dessins, stoffen of borduursels alles van eigen ontwerp. Ook vind je in deze winkels schoenen en laarzen van eigen ontwerp en productie, ook weer met veel kleur. Deze collectie is zeker niet standaard te noemen.

  Kenmerken
  Bij Lien & Giel wisselen de kleine kleurrijke collecties elkaar wekelijks af, waardoor het elke keer een feestje is om binnen te komen. Je hoeft in deze winkel geen miljonair te zijn om je rijk te voelen als je naar buiten stapt met een nieuwe aankoop.

  Sfeer
  De winkel is voorzien van een strak interieur. Je hoort er altijd een heerlijk muziekje op de achtergrond. Niet voor niets wordt er door klanten regelmatig gevraagd welke cd er opstaat. In de zaak hangt een ontspannen sfeer waarin je lekker kunt rondneuzen maar ook met veel plezier geholpen wordt.

  Achtergrond
  Eigenaren Eline en Michiel kennen elkaar uit de lucht. Na 13 jaar in de luchtvaart te hebben gewerkt, werd het tijd om alle kleurrijke ervaringen op de grond te gaan uitwerken. Hard en service gericht werken gecombineerd met Liens creativiteit en de efficiëntie van Giel hebben hen zover gebracht.

  Bijzonderheden
  Lien & Giel hebben nog twee winkels met ongeveer dezelfde collectie, in Den Haag en aan de Utrechtsestraat in Amsterdam. De collectie van Lien & Giel wordt ook verkocht in Belgie en Duitsland.

  Merken
  Lien & Giel