EnglishNederlands

Lievelings
Middelburg, Centrum

 • winkelen middelburg lievelings
 • winkelen middelburg lievelings
 • winkelen middelburg lievelings
 • winkelen middelburg lievelings
 • winkelen middelburg lievelings
  Assortiment
  Emma en Judith kozen voor hun cadeau- en interieurwinkel een toepasselijke naam. Ze kopen alleen spulletjes in die zij zelf leuk vinden om te hebben of te geven. Hun assortiment bestaat eigenlijk uit al hun lievelingsproducten! De producten zijn divers en voor alle leeftijden. Vintageliefhebbers kunnen ook hun hart ophalen, want zij vinden hier tevens een kleine collectie vintage meubilair. Vind je het handig om van tevoren even de voorraad te checken of bestel je liever online? Geen probleem, de webshop is altijd open! En de collectie wisselt snel, is altijd wel weer een nieuwe verrassing te ontdekken.

  Kenmerken
  Aangezien ze alleen eigen lievelingsitems inkopen in beperkte oplage zijn ze altijd onderscheidend in het aanbod. Op verzoek is het mogelijk favorieten laten terugkomen.Vaasjes, kandelaars en kussens zijn altijd populair, maar kijk ook eens naar de kaarten en letterslingers van a Little Lovely Company en het porselein van Magpie.

  Sfeer
  Je vindt ze op de Londensekaai, op de hoek met de Segeersstraat. Een handige toegangsstraat die direct naar de binnenstad loopt. Er is daarom ook lekker veel toeloop. De winkel heeft een hoog plafond, is licht en gezellig ingericht.

  Merken
  Magpie, Rijkswachters, Broste Copenhagen, Simply Chocolate, a Little Lovely Company, Bora Illustraties, The Go’round, CircusPatz, Sonny Angel, Gentlemen’s Hardware, de Krantenkapper, snoep van TastyBites en nog veel meer!