EnglishNederlands

Lila Lifestyle
Bussum, Centrum

 • winkelen bussum lila lifestyle
 • winkelen bussum lila lifestyle
 • winkelen bussum lila lifestyle
 • winkelen bussum lila lifestyle
 • winkelen bussum lila lifestyle
  Assortiment
  In deze damesboetiek kun je shoppen voor leuke kleding en bijpassende tassen, sieraden en schoenen. Er is een diverse selectie tuniekjes, blouses, jumpsuits, broeken, jassen, rokken etc. Van deze winkel worden liefhebbers van jurkjes zeker blij, want je vindt ze hier in alle soorten en maten. Met daarnaast een ruime keuze in verschillende stijlen zul je hier zeker slagen, of je nu een jurkje zoekt voor een zakelijke gelegenheid, een feest of een casual uitje. Het aanbod jurkjes is dus groot én bestaat uit vele kleuren bovendien.

  Kenmerken
  De merken zijn uniek en niet alledaags. De sfeer is ongedwongen, de service is super en je krijgt, indien gewenst, professioneel advies. De kleding is gevarieerd; je vindt er diverse stijlen die ook nog eens goed met elkaar te combineren zijn, dus voor elk wat wils. En als je er even niet uitkomt, is het personeel ontzettend behulpzaam. Het is hun missie om de klanten er op hun best uit te laten zijn en stralend de deur uit te laten gaan. Aangezien de collectie zo gevarieerd is, komt er een divers publiek naar de winkel. Qua leeftijd voelt de groep 30-50 jaar zich hier het meeste thuis. De boetiek voelt vertrouwd, als een gezellige huiskamer, met een ongedwongen sfeer. En er staat altijd iets te drinken klaar...

  Sfeer
  De straat ligt net buiten het centrum, maar wordt iedere dag weer ontdekt, zelfs door mensen die al een tijd in Bussum wonen. Alle winkels hebben een eigen karakter en een eigen aanbod, waar door de klanten altijd heel positief op wordt gereageerd.

  Bijzonderheden
  Buiten openingstijden is de winkel op donderdag en vrijdag ook op afspraak geopend.

  Merken
  Ana Alcazar, Avoca, Derhy, Diva Catwalk, Great Plains, Hunza, Isla Ibiza, King Louie, MosMosh, Rich+Royal, Rosemunde, Soaked in Luxury, Tone Barker, Uno piu Uno, Zilch, Tramontana, Nice things. Schoenen: Feliz, Fab. Sieraden: Exoal, My66, Susanne Friis Bjørner.