EnglishNederlands

Linnaeus Boekhandel
Amsterdam, Oost - Watergraafsmeer

 • winkelen amsterdam linnaeus boekhandel
 • winkelen amsterdam linnaeus boekhandel
  Assortiment
  Linnaeus Boekhandel heeft een goed gesorteerde selectie boeken zoals algemene literatuur(ook in het Engels), kinderboeken, reisboeken, kookboeken en thrillers. Daarnaast is men gespecialiseerd in boeken over psychologie, filosofie, Amsterdam en kunst. Liefhebbers van boeken kunnen hier dus helemaal hun hart ophalen. Neem ook eens een kijkje bij de afdeling modern antiquariaat.

  Kenmerken
  Linnaeus Boekhandel is een zelfstandige boekhandel, dat wil zeggen dat zij hun aanbod geheel zelf kunnen bepalen. Het is een echte buurtboekhandel. Men hecht veel waarde aan service en goed contact met de klant. De enthousiaste medewerkers lezen zelf ook veel en staan je graag bij met advies.

  Sfeer
  Informeel en professioneel. De grote vaste klantenkring bestaat voornamelijk uit buurtgenoten.

  Bijzonderheden
  Linnaeus Boekhandel organiseert een paar keer per jaar lezingen met schrijvers of andere deskundigen over actuele boeken en thema’s. Hierover verschijnt regelmatig een nieuwsbrief met de aankondigingen van de activiteiten. Bovendien geeft men hierin leuke persoonlijke tips over de allernieuwste boeken. Amsterdam Oost/Watergraafsmeer is een prettig stadsdeel. Op de Middenweg bevinden zich een aantal mooie winkels bij elkaar. Het is een drukke straat, waardoor er veel aanloop is. De winkel is rolstoelvriendelijk.