EnglishNederlands

Loekie Delicatessen de broodjeszaak van Amsterdam
Amsterdam, Utrechtsestraat

 • winkelen amsterdam loekie
 • winkelen amsterdam loekie
  Assortiment
  "Loekie Delicatessen" is in Amsterdam reeds generaties een begrip. Hier vindt je vanuit de hele wereld mooie producten bij elkaar. Mooie patés en meer dan 100 soorten Europese & Hollandse kaasspecialiteiten. Behalve kaas- en vlees bied Loekie een uitgebreid assortiment exclusieve producten waarvan ze nog maar een kleine selectie tonen. Ook meer dan 100 verschillende wijnen en port met vele jaargangen van het huis BURMESTER. En de zelfgemaakte salades en warme buffetten zijn beroemd.

  Kenmerken
  Loekie heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in de betere lunches voor bedrijven. Waarom buiten de deur lunchen? Ze verzorgen veelal mooie opgemaakte schalen met broodjes en fruit. De broodjes worden dan " Open" belegd met verschillende soorten vis, vlees en kaas, gegarneerd met fruit enz. Voor luxe lunches hebben ze gerookte zalm, Hollandse garnalen en vers gerookte paling in het assortiment. Hierbij kan je uit het grote assortiment een mooie wijn serveren.

  Bijzonderheden
  Als je zelf een culinair avondje wil verzorgen dan kan Loekie hier een belangrijk steentje aan bijdragen. Loekie biedt vaste klanten de mogelijkheid om via de website de lunchbestellingen door te geven. Je ontvangt dan een eigen gebruikersnaam en wachtwoord waarmee je via de website de lunch kan samenstellen. Vanaf 25 personen ook warme buffetten. Voor meer informatie kan je telefonisch contact opnemen met Albert en Sjoerd Koopman of via sales@loekie.net