EnglishNederlands
 • winkelen rotterdam louen
 • winkelen rotterdam louen
  Assortiment
  De rekken van dit knusse kledingwinkeltje hangen vol met de hipste kleding, accessoires en sieraden. Elke week komen er weer nieuwe items binnen, dus de collectie wisselt lekker vaak. Alles is heel betaalbaar, ook de accessoires en sieraden, die volop aansluiten bij het assortiment. Je vindt hier mooie Scandinavische, Engelse, Franse, Australische en Nederlandse kledingmerken zoals Modström, Just Female, Samsoe & Samsoe en Eleven Paris. En het fijne is dat (bijna) alle items ook online besteld kunnen worden. Dat gaat heel gemakkelijk via de site en je hebt de kleding snel in huis.

  Kenmerken
  De prijs/kwaliteit verhouding is scherp, het aanbod is uniek en de service helemaal top. Laat je gerust adviseren als je er niet uit komt. Veel modebewuste, hippe vrouwen en meisjes komen hier graag langs voor een mooi item van een merk dat je bij alle grote winkelketens niet tegenkomt. Juist die unieke merken bieden kwaliteit, een mooie afwerking en mooie stoffen. Accessoires zijn er ook volop te vinden en, zoals de sjaals, in werkelijk alle kleuren en soorten. Voor elke vrouw zit er wel iets in haar smaak bij!

  Sfeer
  In de winkel is het gezellig, ongedwongen en hip. Buiten de winkel heerst het echte ouderwetse Rotterdam-gevoel: de combinatie van lunchzaakjes, hippe barretjes en allemaal kleine, zelfstandige ondernemers. Kortom, een echt fijn winkelgebied waar je je niet alleen binnen, maar ook buiten goed kunt vermaken.

  Merken
  Modström, Just Female, Samsoe & Samsoe, Eleven Paris, One Teaspoon, Urban Nomads by Kirsty Nagel, Club Manhattan, Marie Sixtine, MondayMarch, Minkpink, Gestuz, Motelrocks & LOVE.