EnglishNederlands

LUKX off & online opticien
Heemstede, Raadhuisstraat & Binnenweg

 • winkelen heemstede lukx
 • winkelen heemstede lukx
  Assortiment
  LUKX off & online opticien, is behalve het juiste adres voor monturen, kinderbrillen en contactlenzen ook dé Varilux brillenglazen specialist. Neem ook eens een kijkje bij de uitgebreide collectie zonnebrillen van vele exclusieve topmerken.

  Kenmerken
  LUKX, werkt uitsluitend met gediplomeerde opticiens en contactlensspecialisten die jaarlijks bijgeschoold worden. Alle brillenglazen worden altijd aangepast met speciale apparatuur voor de meest comfortabele kijkoplossingen. Dit mag zeer onderscheidend genoemd worden en uniek voor Heemstede.

  Sfeer
  Edson Fraser is gastheer en staat met zijn team garant voor vakkennis en top service. De sfeer is gemoedelijk, er wordt ruim de tijd genomen voor elke klant.

  Bijzonderheden
  Bestellen in de webwinkel van LUKX is makkelijk en goedkoop voor onder andere; contactlenzen, zonnebrillen of oog make-up. LUKX heeft tevens winkels in Bloemendaal en Haarlem-centrum.

  De straat
  LUKX off & online opticien, is gevestigd op misschien wel het mooiste stuk van de Binnenweg. Parkeren kan voor de deur en de winkel is rolstoel en kinderwagen vriendelijk.

  Merken
  De merken van LUKX zijn onder andere: Lindberg, Cartier, Prada , Dolce & Gabbana , Starck Eyes, Tom Ford en Gijs. Kijk op de website voor een totaal overzicht.