EnglishNederlands

Luxury Zone
Bussum, Centrum

 • winkelen bussum luxury zone
 • winkelen bussum luxury zone
 • winkelen bussum luxury zone
 • winkelen bussum luxury zone
 • winkelen bussum luxury zone
  Assortiment
  Een conceptstore waar hippe en kwalitatief hoogwaardige vrouwenkleding met bijhorende accessoires zoals tassen, riemen en sieraden worden verkocht. Tevens kun je hier actuele interieuritems aantreffen. De kwaliteit van de producten is hoogwaardig, de collecties wisselen steeds. Het trefwoord is “value for money”.

  Sfeer
  Een ware belevenis is de beste beschrijving van het gevoel dat je overvalt als je deze ruim opgezette sfeervolle winkel binnenkomt. 

  Bijzonderheden
  Er zijn in de nabije omgeving geen vergelijkbare winkels te vinden. Elk product is met zorg uitgezocht en belichaamt het hippe en actuele concept van deze speciale winkel. Interieuradviezen worden op maat gemaakt. Ze zijn internationaal georiënteerd en het motto is “maak de klant blij!”

  Merken
  Designers Remix, Drykorn, Hoss Intropia, Compagnia Italiana, M.Wiesneck en Roque/Ilaria Nistri. Tassen, portemonnees en etuis van Smaak Amsterdam; sieraden van Camps&Camps en Claudia V; schoenen van Hoss Intropia en Gaimo Espadrilles. Interieur items van nationale en internationale leveranciers; serviezen van Home by ASA; stoere houten tafels en kasten gemaakt van Nederlands hout; zitmeubels en vloerkleden.