EnglishNederlands

Malalel Oosterse Tapijten
Den Bosch, Centrum

 • winkelen den bosch malalel 94
 • winkelen den bosch malalel 94
  Assortiment
  Malalel is al 47 jaar gespecialiseerd in handgeknoopte tapijten. Ze hebben ze in alle soorten en maten: Ziegler tapijten, moderne tapijten, Berberse en antieke stukken. Naast tapijten beschikken ze ook over een collectie decoratieartikelen, zoals Tibetaanse meubels en Boedha’s side tables.

  Kenmerken
  Bij Malalel kan iedereen terecht, van jong tot oud. Tapijt is een tijdloos product dat al honderden jaren bestaat. Bij Malalel vind je exclusieve exemplaren, die geheel aan jouw wensen voldoen. Door de jarenlange ervaring staat er altijd iemand klaar om een vakkundig advies te geven. Het is zelfs mogelijk dit advies aan huis te krijgen, zodat de producten perfect afgestemd kunnen worden op je interieur.

  Sfeer
  De winkel heeft door de grote hoeveelheid tapijten een warme en gezellige uitstraling. Je voelt je er onmiddellijk op je gemak en je krijgt er een goed overzicht van de ruime collectie tapijten die de winkel biedt.

  Achtergrond
  Eigenaar T.Hond nam de zaak over van zijn stiefvader. Van jongs af aan ging hij op zijn vrije zaterdagen al met zijn stiefvader mee om te helpen in de winkel.

  Bijzonderheden
  Naast de verkoop van antieke en moderne tapijten biedt Malalel ook nog andere services. Zo is het mogelijk om je eigen taptijt te laten repareren of in te ruilen. Maar het is ook mogelijk om een eigen exemplaar gratis te laten taxeren.