EnglishNederlands

Mangiare Trattoria Italiana
Eindhoven, De Bergen

 • winkelen eindhoven mangiare
 • winkelen eindhoven mangiare
  Assortiment
  Een adresje om te onthouden. Goed eten draait om eenvoud en de beste ingrediënten, en bij Mangiare hebben ze dat uitstekend begrepen. Trouwe gasten prijzen het restaurant om zijn eenvoud en zijn warme sfeer. Dit is de Italiaanse keuken zoals hij bedoeld was: zonder onnodige opsmuk, en bereidt met de grootste zorg. Liefhebbers van de meest extravagante producten halen hier hun hart op: de truffel wordt niet gespaard.

  Kenmerken
  Een aantal absolute klassiekers wordt hier met een moderne kwinkslag nieuw leven ingeblazen. De meest prachtige ganzenlever, dagverse mozzarella en buitengewoon smakelijke carpaccio. Probeer ook de Vitello Tonato: een tijdloze klassieker, uitstekend uitgevoerd.

  Sfeer
  De Kleine Berg is in opkomst met zijn veelheid aan zelfstandige ondernemers en winkeliers met hart voor hun producten. Mangiare vormt daarop geen uitzondering. Dat trekt een verrassend gevarieerd publiek, waaronder veel studenten en jonge professionals.

  Achtergrond
  Eigenaar Sil van Lotringen werkte 16 jaar in de horeca alvorens haar eigen dromen te verwezenlijken in de gestalte van Mangiare. Zij heeft er geen moment spijt van gehad, en dat is voelbaar.

  Bijzonderheden
  Iedere dag geopend van half 12 tot half 12. Vraag naar een tafeltje in de prachtige, ruime tuin en je zult er geen spijt van krijgen.