EnglishNederlands

Marije Buffing
Amsterdam, Utrechtsestraat

 • winkelen amsterdam marije buffing
 • winkelen amsterdam marije buffing
  Assortiment
  In de winkel van Marije Buffing vind je prachtige sieraden van goud, zilver, staal en titanium en horloges. De collectie bestaat deels uit eigen werk en deels uit sieraden van andere edelsmeden, alle handgemaakt. Haar sieraden gaan letterlijk de hele wereld over en zelfs verder dan dat. Zo ontwierp zij een 'ruimtesieraad' voor André Kuipers, die hij meenam op zijn ruimtereis.

  Kenmerken
  Iedereen is op zoek naar dat unieke sieraad dat perfect bij je past en bij Marije Buffing kun je het vinden. Zij ontwerpt en maakt strak vormgegeven sieraden van diverse materialen. Bij haar is het mogelijk een sieraad naar wens en op maat te laten maken. Zo heb je altijd een uniek sieraad dat aan jouw wensen voldoet.

  Sfeer
  De winkel heeft een moderne inrichting, waarin alle aandacht uitgaat naar de sieraden. Die komen optimaal tot hun recht. De werkbank, waarachter Buffing zit te werken geeft de zaak tegelijkertijd een ambachtelijke uitstraling.

  Bijzonderheden
  Op de website van de winkel kun je een filmpje bekijken waarin te zien is hoe een ring gemaakt wordt. Zo krijg je een goed beeld van dit mooie ambacht.

  Merken
  Sieraden van o.a Cardillac, Otra Cosa en Ernstes Design en daarnaast voornamelijk werk van edelsmeden.