EnglishNederlands

Mary-Ann Lingerie
Amsterdam, Haarlemmerdijk

 • winkelen amsterdam mary ann lingerie
 • winkelen amsterdam mary ann lingerie
  Assortiment
  In deze zaak voel je je onmiddellijk thuis. Voor iedere vrouw is er wat te vinden, van supervrouwelijk tot heerlijk comfortabel, cups A tot en met H. Daarbinnen varieert het scala van de meest verleidelijke niemandalletjes tot de meest alledaagse sport-bh’s, Sloggi’s en ook panties. Maar het scherpe oog voor kwaliteit van Mary-Ann klinkt overal door.

  Kenmerken
  Een van die zeldzame, maar unieke adresjes waar nog echt de tijd voor je wordt genomen. Oprechte vriendelijke assistentie, die overigens nooit opdringerig of storend wordt. Bij Mary-Ann hebben ze verstand van hun vak en dat straalt van deze zaak af.

  Sfeer
  Gelegen in een van de leukste winkelstraten van Amsterdam, Mary-Ann veroverde de harten van een grote variatie aan klanten.

  Achtergrond
  Deze zaak is al 70 jaar in de familie van Mary-Ann. Zij is de derde generatie die dit echte familiebedrijf voortzet, en ze doet dat met onuitputtelijke passie en enthousiasme.

  Merken
  Marie Jo, L'Aventure, Aubade, Prima Donna,Gossard,Triumph,Barbara, Oroblu, Kunert, Hudson,Millesia, Hom, Sloggi, Lovable, Ravage, Berlei, Fila