EnglishNederlands
 • winkelen alkmaar masee
 • winkelen alkmaar masee
  Assortiment
  De collectie van Masée Home Decorating bestaat uit exclusieve zitmeubelen, eetkamers, kasten, kleinmeubelen, verlichting, handgeknoopte tapijten en antieke spiegels. Ook kunt u hier terecht voor advies en tekenwerk over uw inrichting. Door de expositie van schilderijen komen de smaakvolle combinaties nog beter tot hun recht.

  Kenmerken
  Voor interieurs met uitstraling, persoonlijk advies en een uitstekende service zit u goed bij Masée Home Decorating. De exclusieve zaak koopt de collectie vooral in op kleine beurzen in Italië, Frankrijk en Engeland. Door juiste verhoudingen en verrassend kleur- en stofgebruik zult u versteld staan van de prachtige ontwerpen in deze interieurzaak. Masée Home Decorating is gevestigd in een straat met veel exclusieve winkels. Bovendien bevindt de uitgang van de parkeergarage zich in deze straat. Regelmatig vinden er exposities plaats van kunstenaars, wat een bezoek aan Masée Home Decorating nóg interessanter maakt!

  Achtergrond
  Masée Home Decorating bestaat al sinds 1829. De huidige eigenaar heeft een opleiding tot woningadviseur gevolgd en kreeg in 1974 de mogelijkheid de zaak over te nemen.