EnglishNederlands
 • winkelen maastricht max1
 • winkelen maastricht max1
  Assortiment
  Bij MAX® vind je een ruim aanbod van trendy, vrouwelijke damesmode van voornamelijk Italiaans en Franse merken voor de modebewuste vrouw, inclusief alle benodigde accessoires. Ook kun je er terecht voor een wisselende collectie woonaccessoires en kunst, zoals beelden en schilderijen.

  Kenmerken
  MAX® kenmerkt zich door zijn stijl en het uitgebreide assortiment. Sleutelwoorden zijn: kwaliteit, klasse en natuurlijk de laatste trends. De collectie wordt wekelijks aangevuld met hot items uit de modemetropolen Parijs, Milaan, Rome en New York.

  Sfeer
  Zowel de kleding als het interieur van MAX® wisselt elke twee weken. Doordat de collectie vaak wordt aangevuld met nieuwe, trendy items blijft het aanbod voor u erg aantrekkelijk. Ook op het gebied van kunst wisselt de collectie wekelijks. Op deze manier wordt u elke keer weer verrast met nieuwe, prachtige kunst en woonaccessoires.

  Bijzonderheden
  MAX® voert extra lange openingstijden. Op donderdag zijn wij geopend tot 20.00, op vrijdag en zaterdag tot 19.00 en op koopzondag zijn wij geopend van 11.30 tot 17.30.

  Merken
  L'Altra Moda, Moncler, Halé Bob, Cambio, Seventy, Brian Dales, London Sole, AntiChic.