EnglishNederlands

McLennan's Pure Silk
Amsterdam, De 9 straatjes

 • winkelen amsterdam mclennans pure silk
 • winkelen amsterdam mclennans pure silk
  Assortiment
  McLennan's pure silk biedt een zeer groot assortiment zijden stoffen, voor zowel groothandel als detailhandel. Bijvoorbeeld voor (bruids)kleding en ter verfraaiing van interieurs en verder voor sjaals, stola’s, hoeden, kussens, bekleding, spreien, lampenkappen, gordijnen enz. Het aanbod bestrijkt een breed spectrum: van zware taftzijde tot soepele chiffonzijde, van matte crêpezijde tot hoogglanzende satijnzijde. In uni-kleuren, prints, jaquards, geborduurde zijde en brokaten.

  Kenmerken
  De eigenares importeert zelf exclusieve zijden stoffen uit China, India en Thailand, in veel kleuren en kwaliteiten. U kunt hier ook terecht om sjaals, gordijnen en interieuraccessoires op maat te laten maken!

  Sfeer
  Weelde, rust, kleur, glans. De mooie diepe kleuren, de zachtheid en het luxe gevoel van zijde zijn kenmerkend voor de sfeer.

  Bijzonderheden
  Zuivere zijde is fantastisch materiaal, puur natuur en anti-allergisch, met diepe kleuren. Niet alleen ideaal voor bruidskleding, maar ook voor avondkleding en kleding voor overdag en nacht. Men geeft ook persoonlijke adviezen voor de toepassing van zijde in het interieur.

  Achtergrond
  Tien jaar geleden heeft de huidige eigenares de winkel overgenomen en deze uitgebreid tot wat hij nu is: de zaak met het grootste assortiment zijde van heel Nederland! Zij reist regelmatig door Azië om de mooiste zijden stoffen te zoeken.

  Merken
  Alleen ons eigen merk.