EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam mech
 • winkelen amsterdam mech
  Assortiment
  In deze luxe baguetterie vindt u de beste Franse baguettes, speciaal gebakken door een specialist in Frans brood. Ook worden verschillende club sandwiches met verse ingrediënten direct voor u bereid. Vers, van absolute topkwaliteit en rechtstreeks geïmporteerd vanuit Parijs. Wat wil u als broodjesliefhebber nog meer? U kunt bij Mech ook terecht voor een kopje van de beste Franse koffie.

  Kenmerken
  Alles wordt vers bereid. Uniek aan deze winkel is dat u veel verschillende gerechten zelf samen kunt stellen. Zo kunt u diverse salades naar eigen keuze laten bereiden dor ons personeel. De winkel zelf is zeer modern en strak ingericht, maar straalt toch een warme, aangename sfeer uit. De eigenaar heeft zelf ook vier jaar in Parijs gewoond en is daar geïnspireerd door de Franse keuken. De locatie, op de hoek van de Cornelis Schuyt, is uitstekend. Neemt u gerust uw zakenrelatie eens mee om bij ons een heerlijke club sandwich te eten.

  Bijzonderheden
  Mech kent een handige bezorgservice voor bedrijven, maar ook voor particulieren die een heerlijke baguette thuis wil laten bezorgen. Net even zo makkelijk.  Merken
  Koffie Cafés Richard