EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam mechicas
 • winkelen amsterdam mechicas
  Assortiment
  Onderscheid uzelf van de saaie massa met behulp van de onmiskenbare kwaliteit van handgemaakte sieraden. Bezoek deze bijzondere winkel voor een unieke, almaar veranderlijke collectie exotische colliers, kettingen, armbanden, oorbellen en lederen accessoires waaronder tassen en riemen. Alle stukken zijn gemaakt met prachtige natuurlijke materialen waaronder edelstenen, schelpen en glaskralen, die speciaal vanuit Mexico geïmporteerd worden.

  Kenmerken
  Het scala van meCHICas is zo breed dat iedereen hier het perfecte sieraad kan vinden. Jonge meiden, vrouwen, modebewuste kinderen en natuurlijk ook mannen meten zich hier het ideale verlengstuk van hun uitstraling aan.

  Sfeer
  De stijlvolle inrichting reflecteert de oorspronkelijke, natuurlijke materialen die meCHICas verwerkt in zijn collectie. Het strak omlijnde interieur contrasteert prachtig met de ruwe, exotische schelpen en boomstammen die dienen als omlijsting voor de creaties. Klanten van meCHICas omschrijven deze elegante winkel vaak als ‘hippie-chic’. Gelegen midden in het oude Amsterdamse centrum, achter het Paleis op de Dam.

  Bijzonderheden
  meCHICas vervaardigt alle sieraden zelf. Kies tussen de ‘more-of-a-kind’-reeks, waarvan hoogstens tien exemplaren worden gemaakt, en de‘one-of-a-kind’-collectie, die geheel uniek is. Let ook op de prachtige kunsttassen van Leona-Design. Ook zondags geopend.

  Achtergrond
  meCHICas is geworteld in Mexico. Daar legde eigenares Debbie Verhagen samen met de Mexicaanse ontwerper Mateo Zepeda via grote successen de grondslag voor een Amsterdamse winkel. Verhagen, kunsthistoricus en zelf ook ontwerper, laat in haar aangrenzende atelier dolgraag zien hoe het productieproces zich voltrekt van de ontwerptafel naar een volmaakt sieraad. Ook uw eigen persoonlijke voorkeur kan verwerkt worden in dit proces. Iedere creatie heeft een eigen verhaal en meCHICas vertelt het maar al te graag.  Merken
  Eigen merk meCHICas en kunsttassen van Leona-Design