EnglishNederlands
 • winkelen eindhoven mensroom
 • winkelen eindhoven mensroom
  Assortiment
  Deze luxe, exclusieve winkel verkoopt hippe jeans voor de modebewuste mannen onder ons. En niet alleen vind je hier superleuke jeans, maar ook veel mooie, bijpassende accessoires en lifestyle artikelen. Mensroom heeft aan alles gedacht. In hun collectie vind je namelijk ook een variatie aan fietsen, helmen, reiskoffers en boeken. Als je op zoek bent naar een nieuwe spijkerbroek, maar ook even verder wilt rondkijken, is dit de uitgelezen plek om je shopping-middag door te brengen.

  Kenmerken
  Mensroom heeft de nieuwste merken altijd als eerste in huis en je hoeft niet bang dat dit per definitie betekent dat hier een hartstikke duur prijskaartje aan hangt: de prijsklasse varieert namelijk van 99 tot zo'n 500 euro. Genoeg keuze dus!

  Sfeer
  In de winkel kun je op je gemakje rondkijken, er is geen enkele verkoper die zich aan je opdringt. Er heerst dan ook een heerlijk ontspannen en informele sfeer. De Kleine Berg is een van de gezelligste straatjes van Eindhoven en makkelijk te bereiken met de voet en met de auto, want parkeren voor de deur lukt hier gemakkelijk. Er heerst ook een goede sfeer in de straat, mede door de gezellige mix van horeca, winkels en andere speciaalzaakjes.

  Merken
  Blue Blood, Denham, Filippa K, Ed Hardy, Drykorn, Replay, Diesel, Bjorn Borg, Suit, PRPS, Nudie, JC Rags en nog veel meer.