EnglishNederlands
 • winkelen haarlem minguz haarlem
 • winkelen haarlem minguz haarlem
 • winkelen haarlem minguz haarlem
 • winkelen haarlem minguz haarlem
 • winkelen haarlem minguz haarlem
  Assortiment
  Minguz biedt een bijzondere mix van mode, interieur, lifestyle en design. Bekende kledingmerken als Sessun en Stella Nova worden afgewisseld met minder bekende merken van jonge designers, zoals Amator. Dit zorgt voor een inspirerend geheel en een uniek aanbod dat je nergens anders zult tegenkomen. Hier krijgen jonge designers een podium, een eigen plekje om te ‘shinen’ en als klant krijg jij die ontwerpen te zien die bijna niemand anders nog heeft gezien. Dit is dan ook het moment om eens wat nieuws te proberen! Je vindt hier vooral Franse, Scandinavische en Nederlandse kledingmerken in stoere en toch zeer vrouwelijke modellen. Maak het af met wat mooie sieraden; er is zoveel te zien en te passen. En als je alleen even wilt rondneuzen voor een leuk cadeautje ben je hier tevens aan het juiste adres: mooie badlakens of theedoeken, prachtig cadeaupapier, kaarsen, thee, kussens, manden of servies… kleine kans dat je met lege handen naar buiten stapt.

  Kenmerken
  Het aanbod van Minguz is verrassend, inspirerend, trendy en kwalitatief sterk. Met zorg worden alleen díe merken gekozen die originele, mooie producten maken. Het aanbod richt zich op de modebewuste vrouw tussen de 25-65 jaar. Met name de Scandinavische en Franse merken zijn bij deze dames erg geliefd. Deze kleding staat bekend om haar vrouwelijke, stoere modellen en comfortabele stoffen. De kracht van de merken zit 'm in haar eenvoud en kwaliteit. Een welverdiende nr. 1!

  Sfeer
  De winkel is goed gesituationeerd aan de Kleine Houtstraat, die niet voor niets al twee keer is uitgeroepen tot leukste winkelstraat van Nederland. Er staan prachtige panden met authentieke gevels en het aanbod van de winkels is met recht origineel te noemen. Boetiekjes worden goed afgewisseld met horeca en de ondernemers staan vaak zelf in de winkel. Niet alleen van buiten is Minguz overigens een plaatje om te zien. Binnen is het licht en ruim opgezet, waardoor het aanbod goed tot z'n recht komt. Persoonlijke aandacht en advies staan voorop. Eigenaresse Wendy verrast, adviseert en zorgt ervoor dat je superhappy weer naar buiten loopt.

  Merken
  Ortigia Sicilia, Kusmi Tea, Amator, Alchemist, Sessun, Stella Nova, IvyLee,Whiite, Des Petit Hauts, Alchemist, MKT Studio, LoveStories, House of Rym, Catchii, WOO, Donchoo, Vanilla Fly, AEVA, Lennebelle.