EnglishNederlands

Mirazo Ibiza
Alkmaar, Centrum

 • winkelen alkmaar mirazo ibiza
 • winkelen alkmaar mirazo ibiza
  Assortiment
  De eigenaresse van deze mooie winkel haalt haar inspiratie uit het hippe Ibiza waar ze altijd heeft gewoond, en dat is duidelijk te zien in dit kleine warenhuis aan de gracht. Je vindt hier alles op het gebied van trendy accessoires, originele kado-artikelen, grappige gadgets, aparte en stoere sieraden, mooie tassen, bijzondere schoenen en laarzen, heerlijke parfums en natuurlijk veel hippe kleding in verschillende prijsklassen. Hou je van hippie-chic, stoer en gedurfd, dan zit je hier goed.

  Kenmerken
  Het grootste deel van de collectie wordt ingekocht op Ibiza en in de rest van Spanje. Je zult de collectie van Mirazo Ibiza dus niet snel elders in Nederland tegenkomen. De winkel trekt veel vrouwen met gevoel voor mode, die zich anders durven te kleden. Ook als je gewoon eens wat anders wilt, kun je hier natuurlijk terecht.

  Sfeer
  Mirazo is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Mient, een kleine gracht vlakbij het bekende Waagplein. De sfeer is zeer gastvrij, ongedwongen en je wordt fijn geholpen. Ook prettig is dat je hier een eerlijk advies krijgt. Daar neemt men ook echt de tijd voor, zodat klanten de winkel met een goed gevoel verlaten.

  Bijzonderheden
  Mirazo Ibiza staat bekend om de geweldige collectie tuniekjes in alle soorten modellen en kleuren, zowel in de zomer als in de winter. Als je een tuniek wilt, moet je hier zijn. Heb je geen tijd of zin om naar de winkel te komen, dan kun je ook artikelen bestellen via de webshop.

  Merken
  Chick on a Mission, Jewel-z, Muchacha, Chilli pepper, EMU Australia, Good Times Silver Jewelry, Karin Ravelli, Dolce Luna, BUHJAH, Lilly!, Soho Hearts, Reminiscence, Claudia V, Aurobelle, Maluo, Campos de Ibiza, Miss June, sweet Dreams Ibiza en Mirazo Ibiza.