EnglishNederlands

Modekantoor
Bergen, Dorp

 • winkelen bergen modekantoor
 • winkelen bergen modekantoor
 • winkelen bergen modekantoor
 • winkelen bergen modekantoor
 • winkelen bergen modekantoor
  Assortiment
  Deze mooie herenwinkel, die zich voornamelijk richt op de wat duurdere merken, heeft een ruime keuze in herenkleding en accessoires van o.a. Kenzo, Drykorn, Trussardi Jeans en Lacoste. Het assortiment bestaat uit kostuums, colberts, jeans, sweaters, truien, nette T-shirts, casual T-shirts, chino’s, riemen, schoenen, tassen en stropdassen. 

  Kenmerken
  Heren kunnen hier goed terecht voor zowel een goed pak als een stoere jeans of zwemshort. Aangezien het strand om de hoek ligt, kun je hier in de zomermaanden prima slagen voor een leuke zwemshort of korte broek. De kleding is er voor alle leeftijden. Jonge mannen vinden hier vaak een toffe spijkerbroek en voor de heren een mooi pak of een net overhemd.

  Sfeer
  De winkel zelf heeft een stoere, industriële uitstraling, maar is allesbehalve donker. Je waant je hier in een frisse omgeving, met een overzichtelijk aanbod en een laagdrempelige sfeer. Hoewel de winkel een paar prachtige duurdere merken in het aanbod heeft opgenomen, is er een duidelijke mix te zien van casual en luxe en hoef je absoluut niet bang zijn om hier naar binnen te stappen.

  Straat
  Dat Bergen een schildersachtig dorpje is met heerlijke ligging aan zee, hoeven we eigenlijk niet meer te vertellen. Dat er ook leuke winkels te vinden zijn, is wellicht minder bekend. Op het Plein vind je naast deze leuke herenmodezaak nog veel meer mooie bijzondere winkels.

  Merken
  Kenzo, Drykorn, Closed, Good People, Profuomo, Colmar, Trussardi Jeans, Gabba, Calvin klein, 100 Hands, Wool&co, Crossley en Morse Code.