EnglishNederlands
 • winkelen maastricht mody mary
 • winkelen maastricht mody mary
  Assortiment
  De winkel biedt een prachtige en uitgebreide collectie dameskleding en accessoires van vooraanstaande ontwerpers uit Italië, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Engeland en Amerika. Je kunt er terecht voor schoenen, ceintuurs, avondkleding, jassen en in de zomer kaftans.

  Kenmerken
  Bij Mody Mary loop je altijd tevreden naar buiten. De uitgebreide collectie, van chic tot sportief, is puur genieten voor elke zelfbewuste vrouw. En met het ruime en gevarieerde aanbod accessoires kun je je outfit hier helemaal compleet maken.

  Sfeer
  Winkelen bij Mody Mary is echt een feest. In een gezellige en ontspannen sfeer kunnen vrouwen ronddwalen tussen de rekken met prachtige kleding. Het professionele team staat altijd klaar om je te adviseren en je te helpen bij je keuze. Maar ook zij die niet tussen de rekken staan, hoeven zich niet te vervelen. Ze kunnen plaatsnemen aan de tafel in het midden van de winkel, die altijd anders versierd en opgemaakt is. Daar kunnen ze genieten van een heerlijk kopje koffie, glas wijn of champagne. Eigenaresse Bettina en haar mensen zorgen dat het je nergens aan zal ontbreken.

  Achtergrond
  Achttien jaar geleden zette Betina Groenewegen de zaak op voor de toenmalige eigenaar. Drie jaar geleden nam zij de winkel over.

  Merken
  Schumacher, See by Chloe, d'Exterior, Ambiente, Sam-rone, Barbara Swartzer, Cambio, Nice Connection, 120 % Lino, Henri-Cottons, Rolf Schulte en nog vele andere.