EnglishNederlands
 • winkelen den haag mono denhaag
 • winkelen den haag mono denhaag
 • winkelen den haag mono denhaag
 • winkelen den haag mono denhaag
 • winkelen den haag mono denhaag
  Assortiment
  MONO presenteert een complete mannengarderobe waarbij elk artikel met zorg is gekozen. De Jeans, tops, shirts, schoenen en accessoires vullen elkaar perfect aan waardoor elke klant zijn unieke eigen stijl kan samenstellen. Het mag best een concept-store genoemd worden. Je treft er een bijzondere mix van internationale kledingmerken aan die hun inspiratie vinden in Retro Classics. De collectie is bedoeld voor de volwassen, modebewuste man die oog heeft voor styling vakmanschap en uitstekende service.

  Kenmerken
  De gedreven eigenaar is zelf designer en heeft een uniek aanbod in zijn winkel gecreëerd. De klanten zijn niet alleen liefhebbers van mode maar zijn vaak ook levenskunstenaars die een extra zintuig hebben voor mooie producten met een authentiek handschrift.

  Sfeer
  Gelegen in de oudste en gezelligste winkelstraat van Den Haag is deze winkel, met zijn Retro 50-60 interieur en een uitstraling die aan Carnabystreet in Londen doet denken een lust voor het oog.

  Bijzonderheden
  Maandelijks is er een "Sunday shop event" met classics uit de fifties zoals Barber de Luxe, Shoe shine revival, Retro denim heritage e.a. Onder het genot van heerlijke bubbels en een live sixties DJ heb je nooit meer "a boring Sunday".

  Merken
  O.a Ben Sherman, Paul Smith, K.O.I jeans, Delicious Junction, R 95th, Effio Socks, l Mac jeans en Pace Jeans.